I'll be back soon...

 2012.05.13. 21:51

 Eleg komoly kis szunetet iktattam be ennek egyetlen oka az volt, hogy meg most se jutottam el odaig, hogy laptop-om legyen. Ahogy az elcsepelt kozhely is mondja turelem rozsat terem, igy junius vegen julius elejen visszaterek mint 95'-ben Jordan az NBA-be.

Lesz mirol boven irni, meg amugy is mar hianyzik, hogy irjak, valahogy jot tesz. Kozben volt egy baratnom 2 honapig, aki mai napig zaklat nagyon durvan betegesen es meg csodalkoztok, hogy mi bajom van a nokkel... Sikerul kifognom mindig az erzeseitol agyilag benult lelki temetoket de majd errol bovebben kesobb.
Marcius 8. ota vegre egyedul is elek kulon lakasam van, ami nagyon popec. Vegre mar nem getto mellett lakok es mar hianyzik az esti lovoldozes. Jah mint mellekes mar nincsen se elmebeteg kacsa se Roberto/David Guetta. Lakas teren olyan valtas volt, hogy jelenleg Buenos Aires egyik legjobb keruleteben lakok, igaz zsebbe kell nyulni de olyan mintha egy masik bolygora koltoztem volna. Ahogy mondja a nyugalom minden penzt meger es teljesen igaz. Szoval nok csak touch and go kapcsolatban johetnek szoba. Majd fotokat meg reszletek a folytatasban.

Valoszinuleg 2-3 vaskos bejegyzessel terek vissza. Szoval aki rendszeres olvasom volt meg kedvelte az agymeneseimet es hianyolja a stoy-jaimat vagy meg egy kicsit tobbet akar tudni errol a nagy barom varosrol, akkor annak mar csak egy kis kitartas es ujra vagyok! Addig meg jot ne halljak rolatok es is maradok rossz! :) Peace!

süti beállítások módosítása