Hoppá...

 2012.01.15. 20:55

...van ékezet meg minden?! Mikre képes nem vagyok, hogy könnyebben tudjátok olvasni az agymenéseimet! Továbbra se fogok venni itt laptopot. Van egy amerikai munkatársam Jules, aki Puerto Rico-ból költözött át a családjával ide Buenos Aires-be és ott dolgozik, ahol én. Nagyon jó arc. Mondjuk ő se normális, neki is kezdi picit kikezdeni az agyát Argentína, meg az elmebeteg munkatársak. Azon belül, hogy jó arc egy igazi kocka de olyan kocka, amilyet még nem láttam. Több számítógép van a lakásában szinte mint székláb. Annyira megszállott PC játék ügyben, hogy aki tudja, hogy mi az a World of WarCraft, na abban ő benne volt az első 10 emberbe a világon, aki eljutott a hősével a 70. szintre, amikor ez a játék megjelent és tett embereket egyenesen függővé. A játék lényege röviden, hogy van egy hősöd, ami lehet ork, varazsló, harcos meg a tököm tudja, hogy micsoda vagy millió fajtából lehet választani. Na ezzel kell mászkálni gyilkolni az ellent, új fegyvereket meg vaázslatokat venni. Összefogni más függő állatokkal és együtt legyőzni nagyobb ellenségeket. Magyarul egy végtelen történet, mert mindig van hova fejlődni meg baszkódni. Akit felemészt a játék az valahogy így fog kinézni pár hónap után:

Címkék: edzés táplálkozás emberek argentína éttermek vicces élmények buenos aires

Uhh tenyleg van egy blog-om is...

 2012.01.02. 04:06

 ...szerencsere nem ker se enni se inni es eletben maradt! Nem ugy mint anno a tetovateve farmos tevem, amit tobbszor is megdoglott es ennek kovetkezteben mindig csak lehibernalva tartottam, biztos ami biztos alapon... Helyes, ennek oromeben meg is leplek titeket egy post-al. Igen a nyelvtannacik eszrevehettek azonnal, hogy nincsen ekezet. Jo megfigyeles nem is lesz! Valoszinuleg Brandon nem orulne neki, hogy a laptopja billentyuzetet atalitanam magyarra es amikor elkezedne potyogni 'y'-onok helyett csak kis 'z' betuk masiroznanak! :) Akkor beszamolok arrol az idorol, hogy mi tortent azutan, hogy valami f@zzopobudoskocsogrohadtargentingettolakobuzi ellopta minden Facebook-om, Charlie Sheen-em es WarCraft 3-am forrasat... es akkor meg a Half life 2-rol nem is beszeltem. Meg mindig maradando nyomokat hagyott bennem... Valoszinuleg el kell mennem egy pszhiologushoz vagy egy kuplerajba a karibi lanyokhoz, hogy tul tegyem rajta magamat. Varom a szavazatokat, hogy ki szerint melyik lenne jobb es segitene a leggyorsabban! :) Ezenfulul meg lezarjuk a 2011-es evet, hogy egyebkent is mi van velem meg egy picit latolgatjuk a jovot is. 

 

Címkék: film letöltés ünnepek laptop kutya tánc karácsony állatkert poker részeg lopás szilveszter randi gyorsétterem box betörés salsa wendys idegesít

süti beállítások módosítása