Life T!lt hatás...

 2011.07.28. 01:53

 Mi is ez a LifeT!lt? Egy egészséges életmóddal és edzés formákkal foglalkozó blog plusz nyomon követhető más emberek változása, akiket az író maga edz. Ez az oldal is szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy amit ezidáig olvastatok és olvasni fogtok létezik a világhálon. Nagyon megtetszett a stílus, ahogy írja a Bence. Számomra Ő egy hiteles és egyben ritka életforma a mai világban. Az ilyen embereket kell megbecsülni, aki haszonszerzés nélkül végez közhasznú munkát és segít másoknak, ebben a g€ci kapzsi-kapitalista-kifordult világban, ahol semmi sincsen ingyen. Mondhatjuk, hogy 100%-ban egyetértek a gondolataival, világnézeteivel és a mindennapokkal kapcsolatos tapasztalataival, meglátásaival. Valószínűleg egy pár emberben most felmerül a 20 Forintos kérdés, hogy ez hogy a p.csba jön egy Argentínáról szóló személyes blog-ba??? A magyarázat nagyon egyszerű. Sehogy. Mivel ez a blog egyben rólam szól és ezt a edzést itt fogom végig csinálni. Szerintem érdekes lesz ez a kaland meg hátha más is kedvet kap tőle. Valójában ez a blog post váltotta ki ezt a folyamatot, amit most elindítok a ti szemetek láttára.

A "bennszülöttek"...

 2011.07.19. 05:05

Akkor essen szó a helyiekről, akik hol tök jó arcok máskor meg vérre menőleg össze tudok veszni velük a másodperc tizedtöredéke alatt. Ugye az előző post-ban már esett szó a lakótársként definiált egzotikus állatfajtákról. Igaz mellettük nem lehet szó nélkül elmenni, szóval most is be fogok szúrni egy két stroy-t róluk, ahogy a visszajelzéseket figyeltem Pato Loco-ra nagy igény van. Mindenképpen celeb-et fogok csinálni belőle a magyar olvasóközönségem számára. Már többször mondta, hogy amikor netán haza mennék akkor jön velem, mert megnézte a Facebook-on az ismerőseimet és tele van jó nővel és kijelentette, hogy ezekkel a lányokkal finoman fogalmazva párzani szeretne. Nagyon koncentrálnom kellett, hogy ne törjön ki belőlem egy orbitális röhögés de mondtam neki, hogy rajtam nem múljon én bemutatlak téged édesapa a többi rajtad áll. Mondjuk viccen kívül az ilyen kretének számomra hihetetlen módon és gyorsan tudnak felszedni nőstényeket. Most szombaton is becsajozott... Eszem meg áll... Na jó, ne egy Eva Mendes-re gondoljatok de nem is az a "szurkos bottal se" kategória, szóval RESPECT Pato! Innentől kezdve kénytelen leszek mellékelni videó és kép anyagot az említett Úrról, hogy el tudjátok képzelni, plusz lássátok, hogy nem csak irodalmi túlzásokba esek, amikor róla van szó és tényleg egy jóindulatú full kretén, akin az egyik pillanatban valamilyen Mortal Kombat-os kivégzést tudnék végrehajtani, máskor pedig tökre unatkoznék és hiányozna ha nem kreténkedne itt körülöttem. Qrva nagy szerencséd van Patito! :)

Alone in the dark a.k.a... 2/2

 2011.07.10. 18:48

Mondhatjuk úgyis, hogy az előző post a felvezetője volt a mostaninak, mert ahogy sokan mondták ott összevissza cikáztak a gondolatok és néhol követhetetlen voltam meg nem teljesen arról szólt, amiről szerettem volna. Akkor most összeszedem magamat és kordába tartom a gondolataimat de annyi minden van ami az eszembe jut, hogy nehéz egy emlékre koncentrálni 100%-osan, mert az egyik hoz magával másik nyolcat. Mondhatjuk úgyis, hogy nincsen unalmas életem. Ha netán úgy alakulna, hogy szuper gazdag lennék olyan élmény blogot kapnátok, hogy utána már a People Magazin címlapján vigyorognék... lenne benne minden. Fehér cápa vadászat az Indiai-óceánon, Mt. Everest mászás, bázisugrás, szörfözés Hawaii-n az óriás hullámokon és stb. szóval csupa olyan dolog, amiben minimum meg lehet halni és normális ember ingyen se csinálná nem az hogy fizet érte. :)) Most viszont kilépek a testemből és fejbe rúgom magamat, hogy visszatérjek a valóságba plusz még a biliből is kihúzom a kezemet és koncentráljuk az itteni dolgokra. 

Címkék: élet emberek argentína életmód élmények albérlet egyedül jelen dél amerika élni

Alone in the dark a.k.a... 1/2

 2011.07.06. 04:43

 

 ...milyen is egyedül élni, persze ezt nem klasszikus értelmében fogom kivesézni. Egy kis OFF, nem is olyan egyszerű ez a blogírás most már... vagy csak a lustaságom kezd elhatalmasodni rajtam, mint ahogy ez szokott...?? :) Na jó aki rendszeres olvasóm azoknak NO PARA, már csak azért se fogom feladni. (hello Axe!) Valószínűleg az év végéig megpróbálok kitartani de azt most leszögezem, hogy azért nem fogok ilyen helytöltő post-okat küldeni, hogy csak legyen, akkor inkább nem írok semmit. Szóval stílus és színvonal marad a post-ok gyakorisága pedig azon fog múlni, hogy milyen szakaszok jönnek életem rafting folyóján... (Jobb lenne ha most már olyan részek jönnének, amin a csóka kavar... :D)

Címkék: blog jövő munka argentína poker napló múlt svájc élmények egyedül jelen élni

Egy kis warm up téma...

 2011.07.02. 22:06

 Egy kicsit elragadott ez a blogírás dolog meg a pozitív visszajelzések és már fejben elkezdtem előre kitalálni témákat és post-okat... Persze csak akkor ha nem vetítetek, mert akitől eddig kérdeztem, hogy mit szól hozzá mindenki azt mondta, hogy így jó meg úgy jó... Remélem nem kamuztok ti kis piszkok! Nyugodtan szóljatok ha sz@r! :) Pár napja el is kezdtem az egyik ilyen előre kitalált és kigondolt post megírását és egyszerűen nem ment. Totál lefagytam és egyszerűen nem tudtam írni 5 mondatnál többet és az az 5 mondat is többször olvasás után is borzalmasan sz@rnak és erőltetettnek találtam. Meg is ijedtem egy kicsit, hogy akkor most mi lesz de aztán rájöttem, hogy az előző post-ok azért mentek olyan könnyen, mert csak azt írtam ami az eszembe jutott semmi tervezgetés nélkül. Így maradok annál ami már bevált és nem kísérletezgetek. Erre a blogírásra ebben a formában és ebben a stílusban nem lennék képes otthon. Teljesen más lenne a szitu, így jelen esetben teljesen őszintén írhatok magamról és mindarról amit megélek és azt hogyan élem meg. Ennek az oka nagyon egyszerű: 12.000 km ez akkora szabadságot ad, amitől valódi, életszagú és szókimondó lehet ez a blog. Tehát továbbra is le fogom írni nyíltan a véleményemet mindenről! :)

Címkék: foci botrány kupa labdarúgás kiesés fifa river huligánok dél amerika buenos aires argentina plate

süti beállítások módosítása