Hoppá...

 2012.01.15. 20:55

...van ékezet meg minden?! Mikre képes nem vagyok, hogy könnyebben tudjátok olvasni az agymenéseimet! Továbbra se fogok venni itt laptopot. Van egy amerikai munkatársam Jules, aki Puerto Rico-ból költözött át a családjával ide Buenos Aires-be és ott dolgozik, ahol én. Nagyon jó arc. Mondjuk ő se normális, neki is kezdi picit kikezdeni az agyát Argentína, meg az elmebeteg munkatársak. Azon belül, hogy jó arc egy igazi kocka de olyan kocka, amilyet még nem láttam. Több számítógép van a lakásában szinte mint székláb. Annyira megszállott PC játék ügyben, hogy aki tudja, hogy mi az a World of WarCraft, na abban ő benne volt az első 10 emberbe a világon, aki eljutott a hősével a 70. szintre, amikor ez a játék megjelent és tett embereket egyenesen függővé. A játék lényege röviden, hogy van egy hősöd, ami lehet ork, varazsló, harcos meg a tököm tudja, hogy micsoda vagy millió fajtából lehet választani. Na ezzel kell mászkálni gyilkolni az ellent, új fegyvereket meg vaázslatokat venni. Összefogni más függő állatokkal és együtt legyőzni nagyobb ellenségeket. Magyarul egy végtelen történet, mert mindig van hova fejlődni meg baszkódni. Akit felemészt a játék az valahogy így fog kinézni pár hónap után:

Lesz gyerekem tuti, hogy ezt tipusú játékot meg fogom tilteni. Inkább Mortal Kombat-ban csináljon különös kegyetlen brutális kivégzéseket, minthogy ezzel játszon. Ezt a játékot megcsinálták StarWars-ra is. Nem meri megvenni! Fél, hogy rácsavarodik! Teljesen meg tudom érteni. Na ő Jules és kinevezett egy számítógépet nekem, amin lehetnek a cuccaim. Ez a post, most már ezene a PC-én születik! Szóval innen köszönjük meg neki, hogy: THANK YOU VERY MUCH JULES!!!!! Azt mondta, hogy írjam ki a PayPal e-mail-jét, amire majd küldhetitek a hálaadományaitokat és technikailag segít életben tartani a blogot. Szóval köszi újra! Még annyit róla, hogy sokat lógok náluk, szóval ha egy picit is de kapok egy kis család feelinget, ami valjuk be kell. Íme a kis család:

Közben ugye említettem, hogy megnyílt az argetín Wendy's. Elmentem a két amerikai kollégával, hogy adjunk a kulinárisnak nem mondható fast food élvezetnek. Mit ne mondjak életemben nem ettem még ilyen szart. Mind a hárman összerendeltünk mindenfélét. Kb. mindenből egyet durván 15 rugót penegttünk ki. Csodálatos. Szerintem a 70%-át ott is hagytuk, mert egyszerűen ehetetlen volt. Botrány. Szóval marad a jó öreg Burger King-es méreg. Itt egy fotó, amikor még nem tudtunk, hogy valami olyasmire fogunk pénzt kiadni, amit valósznűleg még az ingyenkonyhán a hajléktalanok se ennének meg...

Kedves Pato barátunk visszatért és hogy stílusos legyen nem is akárhogyan szembesültem azzal a ténnyel, hogy vége van a nyugalomnak. Január 7.-ét írtunk. Szombat. Délelőtt 11 óra. Békésen alszom. Nyugodtan.  Erre elkezd bömbölni a Rata Blanca nevű zenekar. Rata Blanca jelentése Fehér Patkány. Innentől kezdve lehet következtetni, hogy miféle ocsmány, undorító kretén zenét játszanak azt hiszem metal. Valószínűleg a Pokolgépnek lehetne a testvér zenekara. Na erre sikerült ébredni és abban a pillanatban tudtam, amint meghallottam valamelyik könnyű slágert tőlük, hogy visszajött a kacsa. Természetesen max hangerőn, nehogy véletlenül ne halljam meg... Hogy rohadna el a neve napjan a büdös parasztja. Ettől függetlenül, picit normálisabb lett mióta visszajött. Lehet, hogy sikerült sexuálius kapcsolatba lépnie valamilyik bennszülött nővel a falujában. Ha igen esküszöm fizetni fogok neki egy prostit havonta, hogy ha ezen múlik, hogy nyugodt legyen. Garantálni nem garantálok semmit, lehet hogy kap egy ilyen utcasarkon álló transzvesztitát. Moslékkal is lehet tüzet oltani, nem igaz? Meg egyébként is ajándék lónak ne nézze már a fogát, mert megharap. :)

Annyi év után újra rácsavarodtam az NBA-re! Továbbra is a régi kedvenceim a favoritok. Keleten a Bulls, Nyugaton pedig a Lakers. Legnagyobb álmom lenne egy ilyen döntőt látni. Erre elég kicsi esélyt látok. Bulls-nak a Miami-n kell átküzdeni magát a Lakers meg szerencsésnek érezheti magát, hogy Konferencia döntőig verekeszi magát. Mondjuk ha megszereznék Dwight Howard-ot a Magic-től, akkor akár Final is lehet belőle. Márciusig van idejük. Kíváncsi lennék, hogy Kobe és Howard között működne-e a kémia. Derrick Rose-al pedig visszatért a kosárlabda Micheal Jordan után a Windy City-be. Nálam most ők a Nr. 1 és remélem elkapják az NBA Barcelona-ját a Miami Heat-et... GO BULLS! GO ROSE!!!

Közben az edzéssel és jól haladok, viszont le kellett állnom a futással. Ha így folytatom elfogyok... Igaz most is inkább egy agár (de egy jo formában lévő!!!) jutna az ember eszébe rólam, mint egy bullmastif de még annyira nem vészes. Azt mondják az 'irigyek', hogy van még kb. 2 évem, amíg ilyen az anyagcserém, aztán majd én is elkezdek kerekedni és oda a kockáknak! Nagyon nagy nehezen sikerült feljönni 75 kg-ra és azon szenvedek, hogy ne fogyjak belőle és tudjam tartani. 80kg a cél de valahogy lehetelennek tűnik... Lehet valami lóhormont kéne beszednem és máris máshogy állnánk. Jelenlegi project saját testsúllyal való húzódzkodás és mindegyik fajtájából 4x8-as széria. Most jelenleg abban a fázisban vagyok, hogy lógok mint a denevérek 1-2 percig és 1x5-öket csinálok. Ahogy tapasztalom elég gyors a fejlődés, valószínűleg 3 hónap múlva ki lesz x-elve ez a célom.

Most hirtelenjében ennyi! Jövő héten jelentkezek majd egy nagyon jó post-al, egy kis argentín spanyol nyelvleckével. Gondolhatjátok, hogy nem az lesz benne, hogy hogyan kell rendelni egy pohár vizet meg megkérdezni, hogy hány óra van! :)))) Extraként egy fotó, hogy micsoda gazdagság van itt. LV táskát lehet venni bármelyik boltban. 20 nőből 3-nak van a buszon! Mondanom se kell, hogy ezt mennyire szánalmasnak tartom. Az ultra gáz kategória! Még facebook-on fan klub-ot is csináltam neki! Van is 2000+ tagja! Miután megnyitottam kb 10-en töröltek az ismerősei közül! Helyes! :) Aki csatlakozni szeretne! https://www.facebook.com/WordsWithFriends?ref=ts#!/group.php?gid=113810538638019

 

Címkék: edzés táplálkozás emberek argentína éttermek vicces élmények buenos aires

A bejegyzés trackback címe:

https://enelfindelmundo.blog.hu/api/trackback/id/tr43550007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása