Uhh tenyleg van egy blog-om is...

 2012.01.02. 04:06

 ...szerencsere nem ker se enni se inni es eletben maradt! Nem ugy mint anno a tetovateve farmos tevem, amit tobbszor is megdoglott es ennek kovetkezteben mindig csak lehibernalva tartottam, biztos ami biztos alapon... Helyes, ennek oromeben meg is leplek titeket egy post-al. Igen a nyelvtannacik eszrevehettek azonnal, hogy nincsen ekezet. Jo megfigyeles nem is lesz! Valoszinuleg Brandon nem orulne neki, hogy a laptopja billentyuzetet atalitanam magyarra es amikor elkezedne potyogni 'y'-onok helyett csak kis 'z' betuk masiroznanak! :) Akkor beszamolok arrol az idorol, hogy mi tortent azutan, hogy valami f@zzopobudoskocsogrohadtargentingettolakobuzi ellopta minden Facebook-om, Charlie Sheen-em es WarCraft 3-am forrasat... es akkor meg a Half life 2-rol nem is beszeltem. Meg mindig maradando nyomokat hagyott bennem... Valoszinuleg el kell mennem egy pszhiologushoz vagy egy kuplerajba a karibi lanyokhoz, hogy tul tegyem rajta magamat. Varom a szavazatokat, hogy ki szerint melyik lenne jobb es segitene a leggyorsabban! :) Ezenfulul meg lezarjuk a 2011-es evet, hogy egyebkent is mi van velem meg egy picit latolgatjuk a jovot is. 

 

Akkor kezdjuk azzal, hogy milyen elettani valtozasokon mentem at, hogy elvettek a kis cyber ablakomat a vilagra. (laptop) Maga mint anyagi kar nem viselt meg. Hisz volt amikor egy este 4-5x-oset buktam el ennek a kb. 2000 USD-nak. Csak ugy akkor volt mibol es gyorsan vissza is tudtam huzni. Most ugye mas a helyzet! :) De ez van, meg igyis megusztam a helyi specialitast, hogy akkor jonnek amikor itthon vagyok... Mondjuk tuti olyan rabolt ki minket, akit ismerunk es tudom azt is hogy kulccsal jottek be es miutan vegeztek utana tortek fel az ajtot, hogy ne legyen olyen egyertelmu. Valoszinuleg ha 70 IQ-m lenne akkor nem is jottem volna ra de mit szamit ez? Semmit nem valtoztat a helyzeten... Mondjuk ez egy eletre megtanitott a lecket es orulok neki, hogy ilyen olcson es ennyivel megusztam. Szoval ha az elet citromot add akkor en hozom is a sot meg tequilas uveget! Ennek kovetkezteben el kezdtem olvasni mint egy orult. Tetszik es lekot. Olvasok mindenfelet. Most eppen a Tuz es Jeg Dalara vagyok racsavarodva, meg egy par szenzacio hajhasz bulvar konyvet is kivegeztem. Kedves ismeroseim ajanlottak egy csomot peldaul, ami majd erdekes lesz az a Ban Mor: Hunyadi lesz es meg rengeteg olasz gangszter regeny van a listan, szoval most egy jo par honapig kitart.
Menjuk pozitivabb temakra! :) Mert csak elszomorodok, hogy nem tudtam befejezni a Two and Half Men-t es a tobbit... 500GB Sorozat es film!!!!!!!!!!! Es ebben nem volt 1MB porno se!!!! :)

 

Amit irtam a Brazil kalandbol nem lett semmi. Ennek tobb oka is van. Robertonak sikerult olyan szintre jutnia, hogy egy hetig nem beszeltem vele. Vagyis o kezdte azzal, hogy elkezdett flegmazni, azert egy 51 eves embert csak nem fogok szajon vagni... Igen, ennyire messzire ment... Jo mondjuk nekem se kellett volna le alkoholistaznom mindenki elott is kineveti de mar tul ment minden tureshataromon es jatszotta az eszet... Legjobb hetem volt, nem szolt hozzam meg csak nem is koszont es ennek kovetkezteben nem ment az agyamra. Sajnos nem birta sokaig, valahogy kenyszere van, hogy beszeljen aztan ilyen kuszob alatti stilusban elkezdett ujra haverkodni. Tudtam, hogy ez lesz nem olyan makacs mint en. Ha rajtam mulik honapokig nem szoltam volna hozza ugy hogy itt lakik a szomszedszobaban. Tudom eleg kemeny feju vagyok. Uj hobby-ja lett, mar penteken berug es ez egeszen vasarnapig fen tudja tartani ezt az alapotot. Szombaton reggel 6.30kor kel es reggel 8-ra mar tul is van 2L soron. Az allatja... Es meg csodalkozik, hogy lealkeszoztam... Es meg nem is emlitettem, hogy a szombat este eleg messze van es addig sok faszsagot tud csinalni... Multkor mar annyira nem volt szomjas, hogy kiesett a peksegbol... Hozzateszem, felolem akar minden nap cso reszeg lehet de akkor kussoljon be es ne adja mar elo a nagymeno vilagi huszon X eves juppit... Ok igy leirva vicces azt alairom de eljel vele! Nagyon megedzedte az idegrendszeremet, mondjuk ennek csak orulnom kell. :) Pato-ocskat is le kellett uvolteni de szerencsetlen annyira fogyatekos, hogy ez csak 1 napig hat ra kijozanitolag. Utana ott folytatja osember-falusi parszt mix eletet ahol abba hagyta. Remenytelen kategoriaba soroltam, mar csak az altatas oldana meg a problemamat... Hala az egnek a budos kretenje, hazament a falujaba es 3 hetig nem latom azt a burgonya orrat. A kivenhedt alkesz hercegno (Roberto) is elment Uruguay-ba, szoval imadom, hogy egyedul vagyok. Pato-t azzal sikerult bucsoztatni, hogy hivatalos keretek kozott beverhettem neki egy parat. Annyira jol esett, mintha ujja szulettem volna ezerszer, es meg az volt a szepsege, hogy o kert fel erre a nemes feladatra. Meg is lett orokitve ez az amator merkozes. Jo szorakozast! :DD

Kozben en se gondoltam volna de belecsaptam a kubai salsa nevezetu lecsoba. Nem godoltam volna, hogy ennyire meg fog tetszeni. Meg igazi kubaiak tartjak, szoval nagyon laza. Orom nezni magamat, ahogy ott benazok. Latok ebben a temaban fantaziat, majd meglatjuk mi lesz belole. Rob is nagyon erolteti ezt a dolgot, szoval nem csak en latok benne jovot. En abban latom a gyumolcset, hogy ha kikotok Miami-ban vagy barmelyik kozep amerikai orszagban egy spanyolul beszelo feher-eszaki arc aki meg salsa-zni is tud az maga lesz ott az ugyeletes kiraly, majd ugy kell levakarni a latin booty-kat! :))) Egyesek szerint buzis de azert megis csak en vagyok jo csajok kozott es nem ok! :)
Bulizni az utobbi idokben egyaltalan nem jartam el, mert annyira meguntam. Ilyen teren iszonyatos igenyem lenne egy ilyen igazi magyar feelinges bebogracsozunk-bepalinkazunk-megorulunk bulihoz. Ilyen csak nalunk van, egy igazi unicum, ebben komoly hianyt erzek.
Itt volt a december voltam ketszer pokerezni is, nem sikerult rosszul mind a ketszer nyertem. Nevezzuk el egy baratsagos osszegnek. Igaz sokat nem valtozott a jatekstilusom meg mindig magas favoritnak szamitanak nekem a 64s, 35s, 78s, 69s kombinaciok. Az igazi hosszupuskak, csodalkoztak is amikor 100-200K kasszakban ilyeneket vilogtattam. Eleg oszinten jatszanak az itteniek, nem hazudoznak ha van valamilyuk hivnak vele. Szoval nem szinezgetik, cifrazzak tul a jatekot ettol fuggetlenul sajnos nem tudok nagyon belemerulni. Otthoni viszonylatban a legkisebb 250/500HUF-at jatszanak, ahhoz meg kell 1M hogy tenyleg partiba keveredjek veluk es ne csak roulette legyen reszemrol. Aki nem pokerezik annak most eleg kinai amiket irtam de ilyen a poker nyelv.
Osszegezve nagyon sok extra nem tortenik folyton edzek es kosarazok. Ezenfelul meg rengeteget olvasok, mert ugy massal nem igazan tudom szorakoztatni magamat. A moziban is csupa szar megy, eleg ritkan esik be valami jo film. De mar csak testem van itt Argentinaban, fejben mar reg mashol jarok es mast csinalok. Mondjuk ez a jovo zeneje. Megbeszeltem magammal, (tudom nagyon skizon hangzik) hogy 3-6 honapot meg eltoltok itt ebben a csodalatos orszagban kihozzom az itt letemet 2 evre, hogy szep egesz szam legyen. Kozben lett egy uj spanom! A legnagyobb figura! :))) turbo nevre hallgat az urasag. Angol fajtisztanak lenni Argentinaban eleg bator. Ugy ne is emlitsem a Falkland-szigeteket. Meg most tudtak igazan feldolgozni, mint mi a nagyszeru trianoni beket. (hogy rohadjanak el a franciak...)

Az unnepek eleg jol teltek el. Tetszett nagyon de hogy is ne tetszett volna ennyi bor mellett. Egy csaladnal voltam akikkel az utobbi idoben haverkodtam ossze es jo arcok nagyon. Orultek mint en es jo a stilusok, ok is birnak engem szoval teljesen jol mukodik a kemia. Szilveszterkor is naluk voltam. Neha osszulunk pokerezni mindenki osszedob 10 peso-t (kb. 500HUF) 7-8an vagyunk es lejatszunk 2-3 turbo sit and go-t, amibol egyet mindig megnyerek de a vegere altalaban mar csuma reszeg vagyok, meg amugy is nem is nagyon tudom komolyan venni. Amikor benne voltam ebben a pokeres eletben a nagy vak volt 500 HUF, gondoljatok, hogy mennyire lazba tud hozni... Kb. mint Paris Hilton-t egy New Yorker-es strasszos felso... De itt a hulyules a lenyeg, meg foleg velem osztatjak le az egeszet de mivel jo borral itatnak nem banom! :) Az egy win win mindenkinek! :))) O a csaladfo, nagyon nagy forma, olyan dumaja van, hogy siman Showder Klub-os lehetne! XDD

Aztan volt egy randim is... bar ne lett volna... Nem birom azokat a noket akik 5 perc utan mar szerelmesek lesznek meg mar szinte kozos sirhelyben gondolkodnak. Csajok ilyet ne!!! Legyetek kemenyek mint a szikla, rideg tartas a siker zaloga. Egy ilyen csajtol nincs is rosszabb aki egybol kijatsza a kartyait. Ezt ugy kepzeljuk el, hogy eppen nyitott szajjal alszik az oroszlan es a zebra meg bele teszi a fejet a szajaba es meg oldalba is rugja, hogy keljen fel. Normalis ferfinak ilyen nem kell, mintha lejart Tesco-os cuccot dobnanak utanam, hogy mar csak vigyem. Szoval csajok legyetek csak kis rohadekok es szivassatok minket arra bukunk! De ne essunk at a lo masik oldalara se, csak okosan. De ami jo volt, hogy azt a programot talaltam ki, hogy menjuk el allatkertbe es utana meg menjunk el a TGI Friday's-be. Mondom ha mar szar lesz akkor legalabb setalok egyet a jo idoben es eszek egy jot. Es ugye milyen jo ha az ember praktikus. A csajjal ertelmileg nem volt gond, sot tok kedves volt meg mint pszhiologus dolgozik, szoval meg agya is van meg sajat gondolatai. De nem ugyanabban a vilagban elunk. Nekem nem jon be ez a hal veruseg, egy csaj legyen vagany es legyen humora. Akinek jo humora van az mar alapbol nem lehet buta. De minden randi utan arra jutok, hogy nekem total folosleges ilyen dolgokat eroltetni, mert masnapra mindig megbanom. En nem ez a fajta vagyok, hogy most baratnom van. Inkabb ennek a touch and go kapcsolatnak vagyok a hive de ez nem azt jelenti, hogy utana nem lehet elmenni ide oda. Ha meg van a kozos hullam akkor nana de senki miatt nem fogom Facebook-on "kapcsolatban"-ra valtani. De egy sast ne akarjunk mar ketrecbe rakni. Jo persze most jonnek a nok, hogy ez csak ilyen him duma... Aha persze... Reggel szulettem de nem tegnap reggel... Visszaterve a zoo-ra. Az allatok nagyon jok voltak maga az allatkert nagyon le van pukkanva latszik, hogy mar jo 40 eve nem igazan koltottek ra. Ezt nagyon utalom, azokat a szarhaziakat kene ketrecbe zarni, akik szarnak ra... Ime egy ket foto a vadakrol:

 



 

 Ettol fuggetlenul nagyon komoly kis brigad lakik Palermo sziveben. Szoval ez a resze a programnak nem volt csalodas. Szeretem az ilyen jo idoben maszkalos, interaktiv dolgokat. Nem birtam ki, hogy ne vegyek ilyen dobalni valo kajat. A csimpazok nagyon komoly kis showt rendeztek igaz valogatos kis genyak voltak csak a barnat ettek meg. A zold nyuszi kaki szerut arra se meltattak, hogy felvegyek a foldrol. Csapoltak meg jelentkeztek, hogy meg dobjak nekik. Es meg ok vannak a plexi mogott, egy ket emberrel siman helyet cserelhetnenek... Volt egy serult sas, aki nagyon nagyon kozel ult a ketrechez. Hozzanyulni nem, mert mondom ez meg tobol szakitja le az ujjamat egy bot darabbal probalkoztam de valahogy lattam a szemen, hogy azt gondolhatja, hogy: "haver, te nagyon kreten vagy... es meg en vagyok bezarva..." szoval csak nezte de nagyon nem ment fel tole a vernyomasa, hogy most valami action lesz. Magasrol, ivesen szart le csak nezett ram de azt nagyon szigoruan.

Ezek a lamak meg szinte osszeverekedtek, hogy ki kapja az elemozsiat. Az egyik zsulazott egy ilyen porlasztottat egy tuszentes kozben. Szerencsere valami hulye gyerekre ment a permet, mondjuk az meg orult neki. :) Ilyen apro dolgoknak is tudnak orulni a gyerekek. Irigylem oket... Szegeny zebran meg latszik, hogy egy kicsit agyara ment a bezartsag. Szaladgalt fol ala megvadultan. Jo is meg nem is ez az allatkert dolog, mert jo meg csodalni oket de latszik, hogy nem nekik valo ez a bezartsag, mondjuk nem eppen az orias pokokra meg skorpiokra gondoltam, hanem emlosokre meg madarakra. Kat aligator teknos lakik egy ilyen 3X2X1-es medenceben... Mi lesz amikor elrik a rendes meretuket es megesznek egyszerre egy fel disznot??? Mondjuk ez mar tul megy a hataskoromon, amin tudok valtoztatni, szoval ez sajnos igy marad. Aztan az allatkertesdinek vege lett, mert kizavartak mindenkit de ugy mintha mi is csak ilyen tehenek lennenk, akiket csak terelni kell... Jo hogy nem kolompot vertek, hogy a hang utan menjunk. Aztan irany kajalni. Mig el nem felejtem kaja teren itt nem viccelnek. 2001-ben bezart a Wendy's. Most ujra nyitott igy kezdesnek 1 etteremmel. Nem voltaak sokan csak 60 meteres sor volt, ami pont a Meki bejarataig tartott. Januar 5.-en nyitott es egesz nap ez volt a helyzet nyitastol zarasig. Szep mi? Kicsit fanatikok... 50 nyitasa van betervezve. A PizzaHut megbukott nem tudja felvenni a versenyt a szar pizzajaval a helyi pizzak ellen. Szerintem Olaszorszagban sincsen. (aztan lehet hogy van nem tudom)

Visszaterve a randira mi egy masik amerikai csodaban voltunk, mint mar emlitettem a TGI Friday's-ben, mar csak azert hogy adjunk a sznobsagnak is, meg tamogassuk a szegeny eladosodott amerikaikat. Jol bekajoltam rendeltem valami csirkes izet erre hoztak belole ket adagot, mert happy hours es 1 fizet 2ot kap... Fasza mondom csak ez hianyzott nem volt mese bevertem az egeszet. Ingyen van?? Ne szorakozzanak velem, hat en ott nem hagyom! :D Mast kostolgassanak! :) Aztan a leanyzo ugy erezte, hogy az este programot ugy kell lezarni, hogy lecsap. Itt sikerult eloltani a remeny gyertyajat. Ertelmes lany szorakozni meg nem akartam vele aztan nem kerestem tobbet. Ilyen helyzeteket nem tudok kezelni, szoval strucc politikat alkalmaztam, ami mint mindig eleri a hatasat. Tudom nem szep dolog de ez van. Nem jatszom az elerhetetlent de nekem mas az elkepzelesem minden teren es sajnos egyik se nyert. 

A helyzet az, hogy valoszinuleg lefagyasztom a  blog-ot egy bizonyis idore.  Ezzel a post-al meg ados voltam nagyon sok embernek, akiknek megigertem, hogy "holnap kesz lesz" "holnap mar kirakom" aztan csak teltek a hetek. Meg el kell dontenem, hogy hogyan tovabb vagy erdemese tovabb vernem a billentyuzetet. Szavazasra bocsatom a dolgot. De kurvara elvette a kedvemet, hogy megpattintottak a cumot. Az is lehet, hogy ha orszagot valtok, akkor uj erovel ujra indul. Mondjuk ha vannak olyan dolgok amikre kivancsiak vagytok akkor kivele, mert en mar itt elek es minden mar a hetkoznapjaimhoz tartozik es biztos vannak olyan dolgok, ami titeket erdekelne es nem irtam roluk. Annyit megigerek, hogyha eleg kerdest feltesztek es komolyabb erdeklodest mutattok a tema irant, akkor azokra minden valaszolok egy post formajaban. Vagy kommentbe dobjatok vagy a bpali 'kukac' hotmail.com-ra! Koszi, hogy olvastatok! Ha minden igaz az egyetlen szemelyes blog Argentinarol! :)) BUEK mindenkinek!

 

Címkék: film letöltés ünnepek laptop kutya tánc karácsony állatkert poker részeg lopás szilveszter randi gyorsétterem box betörés salsa wendys idegesít

A bejegyzés trackback címe:

https://enelfindelmundo.blog.hu/api/trackback/id/tr353512639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása