Tudom, tudom...

 2011.08.12. 10:00

 ...megígértem aztán b@sztam rá, se mókás videó a lakótársnak és egyben munkatársnak nevezett egzotikus állatokról és még csak egy negyed mondatnyi beböfögést se írtam már lassan két hete, amit elnevezhetnénk post-nak. Elég sok oka volt annak, hogy ez nem jött létre kezdjük a legkézenfekvőbbel és legmegcáfolhatatlanabbal az pedig a lustaság volt aztán még ezt még megspékelte az, hogy qrva sz@r kedvem is volt, meg a munkahelyen is összejöttek a dolgok, szerencsére az én hibámból... Hogy miért szerencsére? Mert abból tanul az ember és változtat és a jövőben javítja. Szerencsére a főnökök jó arcok de azért tudnak okozni elég kellemetlen napokat de tudjuk be annak, hogy latinok. Apropó sz@r kedv, még a bohóc is szokott sírni szokták mondani, ami másnál a sírást jelenti az nálam az indokolatlan hyper bunkóságban teljesedik ki mindenkivel szemben vagy nem szólok senkihez és felveszek egy ilyen, ahogy anyum szokta mondani kasszafúró arckifejezést, amire első fokon is 10 év szigorította mondana a legvajszívűbb bíró is. Aztán még az is közbe játszott, hogy semmi se jó, meg minden sz@r és elégtelenkedek mindennel. Erre az elégtelenkedésre csak azt tudom tanácsolni magamnak, hogy menjek arrébb 20 utcával és nézzem meg hogy hogyan élnek emberek és már csak annak is örülni fogok, hogy lyuk van a $eggemen és minden nap van székletem. Mondjuk most így belegondolva nem is igazán tudom hova rakni magamat. Sok a megválaszolatlan kérdés de ezért is van az, hogy az élet a legjobb dolog, mert bármi megtörténhet és azért tud nagyon sz@r lenni, mert meg is történik. Mondjuk a kedvem az utóbbi napokban jelentősen feljavult, amit ha számokkal kéne kifejezni és 1-10-es skálán és az 1 a béka $egge alatt és a 10 a 100 wattos vigyor, aki most olyan erős 7-re jöttem fel 3-ról.

Egyik oka ennek, hogy végre visszajött Rob New York-ból és végre van egy olyan ember, akivel lehet normálisan beszélni és nem ezt az agymosott spanyol jó pofizást kell nyomatni és van végre emberi kommunikáció. Most már hárman gengszterkedünk, Rob, Brandon, Paul triumvirátusként. Igen ezek a jenkik állatok, alkohol témában nem ismernek viccet de próbálom kötni az ebet a karóhoz és nem csapom szét magamat és ha iszok is akkor is csak bort, hát nem tudom meddig bírom majd. Aztán volt egy jól sikerült vasárnapi ebéd, amit én bonyolítottam le teljesen. Van egy ilyen elektromos grill sütőnk, ami nagyon állat, na azt megpakoltam egy csomó marha hússal és grill kolbásszal plusz rengeteg hagymával, paradicsommal és paprikával, pluszba volt krumpli püré (nem por). Mindezt, hogy desszert is legyen palacsintával lett megkoronázva szigorúan anya receptje szerint. Igen, mindent én csináltam fűszerezés, zöldségek felvágása, püré, grill mesterkedés, palacsinta és bónuszként a mosogatás is. Már délben elkezdtem, aztán kb. 1 óra múlva is evett a csapat. Állítólag nagyon ízlett mindenkinek és nekem nagyon őszintének tűnt vagy qrva jól tudnak hazudni. Brandon-nak mondtam, hogy figyelj lesz palacsinta de nem ez a vastag jenki sz@r, hanem rendes európai és azon belül magyar féle. Amikor az első kész lett annyit mondott, hogy: "It looks like pancake!" azaz "Úgynézz ki mint egy palacsinta!" de nem bízhatott bennem, mert miután ketté vágtam várt, hogy megegyem az enyémet és utána a többi az arckifejezésem láttán eldönti. Mit ne mondjak iszonyat jó lett csak hogy ne dicsérjem agyon magamat! :) A többiek is konstatálták a jó minőséget, szóval én voltam a legboldogabb és ha netán nem úgy alakulna az életem ahogy én azt terveztem, akkor ennek fényében még bármikor nyithatok egy palacsintázót az egri strandon. :) Négyen voltunk Chacho, Roberto, Brandon meg én, Chacho-val ketten bevertünk két üveg bort, így délután 1-kor. A másik két örült meg ki tudja hány üveg sört (ami itt 1L-es "családi" kiszerelésben kapható, nálunk a '60-as években volt ilyen azt is a Terror Házában láttam az Andrássy-n onnan tudom!) Imádok, enni, inni és olyanokkal jókat beszélgetni és röhögni akiket nagyon csipázok! Az ilyen összeröffenések sokat tudnak javítani a kedélyállapotomon és már el is száll minden bajom egy jó időre. Persze akkor se lehet még csak összehasonlítani se azokkal a bulikkal amiket nálunk csináltam vagy amikor Döncivel, kis Barackkal és a többi kreténnel őrültem meg még magyar honban. 

Most kezdtem el azt érezni, hogy még 2-3 évig el leszek, mert most ha belegondolok mit kezdhetnék magammal ha ezt itt hagyom? Otthon ugye totál esélytelen lenne bármit is csinálni, annyi lenne a különbség, hogy én nem diplomás hanem csak érettségivel rendelkező munkanélküli lennék. Aztán az is ott van, hogy ingyen tanulom meg az angol után a második legnépszerűbb nyelvet plusz egy olyan dolgokat tanulok meg a casino iparágról, amit nem az hogy otthon de még Európában se sok esélyem lenne megtanulni. Meg ahogy figyelem a híreket lehet, hogy most jön a következő válság megint az USA és EU-ban. A fizetésem nem rossz végül is az egészet csak elszórakozom/elkajálom/elshoppingolom/elbaromkdom. Tehát a pro/kontra füzetemben szinte csak a pro oldalon állnak dolgok, így elég nagy hülyeség lenne kilépni és újra kezdeni. Majd 4-5 év múlva egy másik országban egy erős szakmai tudással.

Jut eszembe az utóbbi post-ban szó volt salsa-ról meg portugálról. Tördelmesen bevallva jelenleg még lóf@sz se lett egyikből se de ez várható volt, viszont az edzés része annál inkább. Mondjuk keresgélni már elkezdtem még nem tudom hogy hogy lesz. Ez egy f*cking nagy város minden messze van, én meg qrva lusta és kocsi sincsen kéznél igaz ha lenne akkor se sokat tudnék vele kezdeni! hehe :) Nem felejtettem el, szóval valamit majd kiötlök. Edzés téren már elindult egy kis változás, ami iszonyat erőt és lendületet tud adni a folytatáshoz, aki edz az tudja, hogy miről beszélek. Passion4Proffesion has edzés program az kemény mint a fagyott kutya lába. 2 hete csinálom de már most érzem és látom, hogy nagyon durva lesz ha eljutok Level 3-ra. Minden szint 1 hónapos de valószínűleg a Level 1-et két hónapig fogom csinálni és csak utána megyek fel Level 2-re. Meg mit ugrálok hisz még a Level 1-et se tudom csak 80%-ban megcsinálni, amíg nem megy 100%-osan addig nincs is miről beszélni. Ugyan ebben a P4P edzésbe kezdem el a fekvőtámasz és mell edzést, már megnéztem a videókat és még nézni is durva volt nem hogy csinálni de neki esek bármi is legyen. Még annyival spékelem majd meg jövő hónaptól a dolgot, hogy kiolvasom a Fegyencedzés c. könyvet Paul "Cocah" Wade-től és beépítem az edzésembe. Amikor meg írtam a LifeT!lt hatás c. post-ot az után előtte 1 hónapja és utána már csak 1 hétig tartottam ezt a kajálás dolgot aztán összejött ez a sok sz@r, amikbe nem megyek bele, mert így visszagondolva már csak fölösleges hisztinek látom a részemről. Aztán ahogy beütött a fostenger, mint valami lelki válságos hülye pics@ lesz@rtam mindent és elkezdtem csokikázni meg fagyizgatni meg pizzázgatni meg ilyen baromságok. Tehát átb@sztam magamat, szóval legszívesebben leköpném magamat de hiúsági okok miatt nem teszem. Mostantól nagyon oda fogok figyelni, hogy ne legyen félrekúrás az édességekkel és az ilyen kapaszkodó növesztő kajákkal. Tehát back is business and the show must go on! csata kiáltással folytatom az edzéseket szigorúan odafigyelve arra, hogy mit, hogy és mikor eszek. Minden egyes bűnbe esés után 10 peso (kb 470 HUF-nak felel meg) büntetést von majd magaután egy külön kasszába. A cél, hogy üres legyen ez a kis kassza. 

Nyolc hónap után sikerült megvenni a kondibérletet, jobban tetszett amíg ingyen volt! :) Most így elsőre 6 hónapra vettem meg a kis fotós kártyámat. Rob mondta is, hogy a fotón olyan fejet vágok, hogy "B@zd meg, meg kellett vennem..." már kezdett meleg lenni a talaj de így is elég tiszteletre méltó időt sikerült potyázni tehát jár a pont! :) A vasárnapi kosár az amcsikkal egyre jobb meg durvább, ha másnap nincsen minimum 1 véraláfutásom és egy tenyérnyi kék-zöldülésem, akkor nem is volt jó játék. Már az edzések is akkor esnek jól, amikor reggel fájdalmas a zuhanyzás. Amúgy tényleg teljesen átalakítja az ember életét ez az edzés ha komolyan csinálja meg odafigyel, ehhez kezded igazítani a dolgaidat. Régen el se tudtam nagyon képzelni, hogy péntek este edzeni megyek, már pedig így van. Ha jól sikerül és szép eredmény lesz ennek az egésznek, akkor már meg is van a meglepetés amit kapni fogok magamtól a Rio de Janeiro project-en kívül! :) Jah Pato-t nem visszük, az egy f@sz de majd erről a következő post-ban és akkor kapjátok a megígért videót is! Nem kell rá várni majd 2 hetet mint erre! Hétvégén kész lesz tip-top-ra! Addig lájkoljátok és osszátok meg szorgalmasan ha tetszett! Addig itt egy fotó a kis csapatról! :) (balról jobbra Roberto, Chacho, Brandon) Igen jól lehet látni, nem egy rózsadombi villa de ingyen van én meg 10 fillért nem fogok költeni egy olyan dologra, ami nem az enyém. Januártól meg az egyik főnök volt lakásába költözünk át, ami fullos szóval addig meg ilyen gettó style konyhának lesz de ettől függetlenül jó nagy és enni nem kér! :)

Címkék: jövő élet szórakozás edzés táplálkozás változás válság életmód rossz hiszti étkezés kedv egészséges konditerem p4p

A bejegyzés trackback címe:

https://enelfindelmundo.blog.hu/api/trackback/id/tr663138833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása